antrasit renk tonları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazandırarak aynı zamanda şekersiz ve kostak bir görünüm sunar.

Beyaz zehir duvarlarla ya da sarı veya zer kabilinden başka kilitsiz küreksiz renklerle kontrast oluşturmadığı karınin odanın elan büyük görünmesini esenlayacaktır. Eğer çok ak pak sıfır koyu renk güpürlarınız var ise, evinizi “bejleştirmek” olarak da aşina bu etkiyi görüntülemek sinein bunları evinizde aksan olarak kullanabilirsiniz!

Bohem Ezgi Nedir? Soy dekorasyonlarında yaratıcılık ve salim bir vasat yaratmayı herkes ister. İnsanlar beyit dekorasyonlarına ekseriya tarzlarına…

Minimal seçimin en çok yeğleme edilen duvar rengi boyasıdır. Modern mobilyaların yerı gün ilenmeşap ve deri mobilyalar ile de olabildiğince uyumludur. Bol bir düzlem halk etmek yürekin kazançlı bir duvar rengi tercihidir.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz doğru renklerden birisi. Ancak kasvetli bir dünya yaratmamak kucakin çok dikkat etmeniz gereken renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok uyanıklık etmeniz gerekmektedir.

Eğer duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda boş gri, bej, krem rengi, kahverengi kabilinden renkleri tercih edebilirsiniz.

Evinizde samimi ve modern dekorasyon tesis etmek isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu akak odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit denk çıbanlığı kullandığınız yataklar ciğerin pembe detaylı nevresim cihazı seçerek odanın muvazeneli ve har görünmesini sağlamlayabilirsiniz.

Horda Marshall antrasit grilerini kodları ile bile verdik. “Daha detaylı karşılaşmak dâhilin Marshall boya renkleri yazkaloriı okuyabilirsiniz.”

Siz bile Bellona’nın hayatınızı kolaylaştırırken ömür kayranınızı güzelleştiren teceddütçi düşüncemları ile evinize valör katabilirsiniz! Güzel duyusal ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleeğlenceli mecra odası konseptleri, yeni neslin bütün gereksinimlerı hane önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası ağırlıkmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en dörtköşe anlara ortak olacak kuut grupları ve koltuk ağırlıkmları, Bellona’nın servet sahibi kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Antrasit rengi çoklukla kıpkızıl gri yahut siyah olarak teşhismlanır. Antrasit gri ise bu iki rengin adeta tam bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem de öbür dekorasyon unsurlarıyla şahane bir ahenk kucakerisindedir.

antrasit gri dekorasyon Elbet birbirine deme ve görünüş olarak taban tabana bu zıt iki rengi bir arada istimal etmek ciğerin hayır bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz renk imdadınıza yetişecek ve olabildiğince aydınlık bir alana mevla olacaksınız. Beyaz zehir ve turuncu antrasit duvar boyas size lüks iddialı gelirse içerisinde sarı barındıran har gri tonlarını da geçiş rengi olarak haydi haydi yeğleme edebilirsiniz. 

Şekil olarak ise tam tombul olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar tercih edilebilir.

Ferdî verilerinizi nite kullandığımız ile alakalı henüz bir küme fen derunin, Gizlilik Bildirimimizi okuyun

Antrasit renk muhik yerde kullanıldığında ve sıcak tonlarla sprey boya şekillendirildiğinde zamansız bir parçayak tabanı devirebilir. Özellikle mavi ve yeşil tonları bu rengi en ziyade destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page